Tempted by night- Elizabeth Boyle

Thảo luận trong 'Sách tiếng nước ngoài' bắt đầu bởi poppy_chip, 3/10/13.

 1. poppy_chip

  poppy_chip Sinh viên năm IV

  [TABLE="class: tborder, width: 100%, align: center"]

  [TD="class: alt2, width: 175, bgcolor: #F4F2ED"]Vui lòng đăng nhập hoặc đăng ký để xem link
  Mọt sách

  Tham gia ngày: Feb 2009
  Bài gởi: 226
  Xin cảm ơn: 655
  Được cảm ơn 3,909 lần trong 208 bài


  [/TD]
  [TD="class: alt1, bgcolor: #F8F7F4"][​IMG] Tempted by night- Elizabeth Boyle
  [HR][/HR]Tempted By the Night

  (The second book in the Marlowe series)
  (Vui lòng đăng nhập hoặc đăng ký để xem link)
  A novel by
  Vui lòng đăng nhập hoặc đăng ký để xem link

  [​IMG]


  A Secret Admirer . . .

  They say he's a shameless rake who cares for nothing but pleasure, a rogue who spends his nights in London's lustiest locales, gambling and carousing until dawn. But Lady Hermione Marlowe refuses to believe that the handsome gentleman she's loved from afar for so long could be so wicked. If only she had a way to prove to the ton that Lord Rockhurst is as proper as the rest. If only she knew what he really did under cover of the night . . .

  A Clandestine Encounter . . .

  Lord Rockhurst knows what they say about him, and he doesn't care. Let them think his nights are filled with craven debauchery. Only he knows his true purpose, his dangerous goal. But when a mysterious woman falls into his arms - and thereby saves his life - Rockhurst will struggle to save his secret. Who is this creature with such tempting curves and an enticing touch? Rockhurst can only wonder how he can trust her . . . for he knows he cannot resist her.


  Tempted by the night của Elizabeth Boyle: Nếu được ban một điều ước, bạn sẽ ước gì? Đối với tiểu thư Hermione, người luôn ngưỡng mộ ngài bá tước Rockhurst, thì cô chỉ ước được trở nên vô hình từ khi mặt trời lặn đến lúc mặt trời mọc để khám phá tất cả những bí mật của anh. Nhưng liệu đó có phải là những bí mật mà cô muốn biết? Truyện có màu sắc thần thoại nhiều hơn là phép thuật, nội dung lôi cuốn và mạch truyện nhanh nhưng không hẳn là nhẹ nhàng dễ thương như những truyện ở trên nên mọi người cân nhắc trước khi đọc nha. (đây là trích dẫn lời giới thiệu của bạn Chuis_M, người dịch cuốn Touch of Enchantment. Vì lời giới thiệu quá hấp dẫn của Chuis_M nên mình tìm cuốn này share cho các bạn đây)

  Khuyến cáo: 18+

  [/TD]
  [/TABLE]
   

  Các file đính kèm:

  minhp and minhnguyethk like this.

Chia sẻ trang này