Lần này là 1 cuốn sách nói về Food Technology nhé Mình thật sự thích cuốn này vì nó không những là sách học mà ngoài ra còn dạy ta cách chọn thịt sao là ngon nhất hoặc cách làm cá, làm hải sản từ nhiều kiểu khác nhau... Ngoài ra còn có hướng dẫn cách làm vài món ăn nữa. Dù mình không thuộc chuyên ngành này nhưng vẫn đọc nó vì rất bổ ích trong cuộc sống của chúng ta. Hy vọng mọi người cũng sẽ yêu thích cuốn sách này! Understanding Food: Principles and Preparation, 4th Edition Amy Christine Brown - University of Hawaii, Manoa ISBN-10: 0538734981 ISBN-13: 9780538734981 704 Pages Casebound © 2011 Published PART I: FOOD SCIENCE AND NUTRITION. 1. Food Selection 2. Food Evaluation. 3. Chemistry of Food Composition. PART II: FOOD SERVICE. 4. Food Safety. 5. Food Preparation Basics. 6. Meal Management. PART III: FOODS. Protein--Meat, Poultry, Fish, Dairy, and Eggs. 7. Meat. 8. Poultry. 9. Fish and Shellfish. 10. Milk. 11. Cheese. 12. Eggs. Phytochemicals--Vegetables, Fruits, Soups, and Salads. 13. Vegetables and Legumes. 14. Fruits. 15. Soups, Salads, and Gelatins. Complex Carbohydrates--Cereals, Flour, and Breads. 16. Cereal Grains and Pastas. 17. Flours and Flour Mixtures. 18. Starches and Sauces. 19. Quick Breads. 20. Yeast Breads. Desserts--Refined Carbohydrates and Fat. 21. Sweeteners. 22. Fats and Oils. 23. Cakes and Cookies. 24. Pies and Pastries. 25. Candy. 26. Frozen Desserts. Water--Beverages. 27. Beverages. PART IV: FOOD INDUSTRY. 28. Food Preservation. 29. Government Food Regulations. 30. Careers in Food and Nutrition. Link Download Vui lòng đăng nhập hoặc đăng ký để xem link Chúc các bạn đọc sách vui vẻ! __________________ Nguồn; TVE_ naruto_pric